OR Ouderraad

De ouderraad (OR) organiseert, samen met het team, tal van activiteiten. Hierbij u kunt denken aan het sinterklaasfeest, het kerstfeest, de sponsorloop, de fancy fair en leuke laatste schooldagactiviteiten zoals een speurtocht, een levend ganzenbord of een vossenjacht.

Voor het bekostigen van deze activiteiten wordt een vrijwillige ouderbijdrage gevraagd.

De ouderraad probeert de ouders zoveel mogelijk bij het schoolgebeuren te betrekken. Middels de maandelijkse nieuwsbrief en de internet site, houden wij u op de hoogte van de geplande activiteiten.
Bij veel activiteiten is er hulp van ouders nodig. Wij hopen weer op u te mogen rekenen.

Voor een aantal activiteiten die wij op school organiseren kunnen wij uw hulp weer goed gebruiken.

Voor een overzicht van de activiteiten KLIK HIER

Op de informatieborden bij beide ingangen hangen lijsten waarop u zich kunt intekenen voor de komende activiteiten. Opgave is ook mogelijk via: or@heuvelschool.nl

Wij hopen weer op uw hulp  te mogen rekenen!

Namens de ouderraad alvast hartelijk dank!

Het huishoudelijk reglement is hier te downloaden.